Jednostavno unesite svoj kod u polje označeno sa „Unesite promotivni kod“ na stranici korpe za kupovinu, a zatim kliknite na primeni.

Promotivni kodovi su jednokratna ponuda i mogu se primeniti samo prilikom online poručivanja. Svaki promotivni kod ima svoja vremenska ograničenja i procente. Ne mogu se kombinovati sa bilo kojim drugim akcijskim cijenama.
Firme sa ograničenom odgovornošću i organizacije javnog sektora vrše plaćanja virmanski na račun.
Fizička lica prozvode mogu plaćati i kešom, pouzećem prilikom preuzimanja.

Nakon obrade vaše narudzbe na sajtu poslaćemo vam neobavezujuću ponudu. Ako vam ponuda odgovara plaćate 20% avans kao potvrda narudzbe. Kada vaša roba bude isporučena, dobićete od nas fakturu na registrovanu adresu za račun sa rokovima plaćanja. Novoregistrovana preduzeća i oni koji kupuju prvi put kod nas plačaju ostakak iznosa porudbine odmah po isporuci robe. Kupci sa kojima imamo dugoročna pozitivna iskustva mogu dobiti odloženo plaćanje od 30 dana od datuma isporuke.

Zadržavamo pravo da po našoj slobodnoj procjeni kupca možemo tražiti 100% avansno plaćanje po potrebi.

Ako faktura ostane neplaćena nakon datuma za naplatu, zadržavamo pravo da zaračunamo zateznu kamatu na zaostale obaveze od 2%. Takođe zadržavamo pravo da suspendujemo odloženo plaćanje u bilo kom trenutku zbog kašnjenja plaćanja po ostalim porudžbinama ili promene kreditnog statusa kupca.

Možete pročitati kompletne uslove prodaje na strani uslovi prodaje