Kada primimo i obradimo vašu narudzbu, poslaćemo vam potvrdu narudzbe na e-mail. Na potvrdi narudzbe naći ćete procjenjeni rok isporuke kada očekujemo da poručena roba stigne do vas. Takođe možete pronaći procjenjeno vrijeme isporuke za bilo koju stavku na stranici proizvoda naše web strane direktno ispod dugmeta KUPI. Pored toga, ponovo ćete vidjeti ove informacije, kao i procjenjeno vrijeme isporuke za cijelu narudzbu, kao dio rezimea narudzbe pri potvrdi narudzbe.

Imajte na umu da duže vrijeme isporuke za jednu stavku može da odložiti cijelu vašu narudzbu, molimo kontaktirajte nas ako želite da podjelimo vašu narudzbu da isporučimo neke artikle ranije. Procenjeni rok isporuke je orijentacioni, trudimo se da vas obavještavamo u slučaju da dođe do kašnjenja u isporuci, ali ne možemo  100% da garantujemo isporuku određenog dana jer vrijeme za transport i carinjenje ne zavisi od nas.

Trenutno činimo sve što možemo da obezbedimo da isporuke stignu do vas što pre. Međutim, kao što možda znate iz izveštavanja u vijestima, doživljavamo nedostatak vozača transporta širom Evrope u kombinaciji sa izuzetno velikom potražnjom za robom, što može uticati na neke od naših isporuka. Ažuriramo sva naša vremena isporuka sa najtačnijim informacijama koje su nam dostupne i daćemo sve od sebe da vas obavjestimo o svim neočekivanim kašnjenjima vaše narudzbe. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Ako je potrebno da promenite adresu za isporuku porudžbine koja je već potvrđena, moraćete da nas kontaktirate putem telefona što je pre moguće.

Pozovite nas na 033 718 705