Paket
Slika proizvoda

Komplet vanjskog namještaja PIAZZA + CAPRI

1 stol + 4 sive stolice

Art. br.: 131192
  • Moderan dizajn
  • Složive stolice
  • Savršeno za vanjske prostore
Komplet namještaja koji se lako čisti, idealan za vanjske terase. Stolice se mogu slagati jedna na drugu, imaju malu težinu i integrirane naslone za ruke. Stol ima izdržljivu ploču izrađenu od imitacije drva i čvrsto postolje.
Boja: Siva
900,00 KM
bez PDV

Informacije o proizvodu

Izvrstan komplet namještaja za terase.

Ovaj vanjski namještaj ima jednostavan i moderan dizajn, istovremeno je izdržljiv i lako se čisti. Savršeno za popločeno dvorište na poslu ili prostor za sjedenje na otvorenom.

Stol PIAZZA ima T okvir izrađen od aluminija presvučenog prahom. T okvir znači da ispod stola ima dovoljno prostora za noge. Ploča stola je izrađen od Aintwooda, modernog plastičnog materijala s površinom imitacije drveta. Aintwood je izdržljiv, vrlo otporan, odbija vodu i nije potrebno posebno održavanje.

Stolica CAPRI je jednostavnog dizajna s okvirom od laganih aluminijskih cijevi. Sjedište i naslon su izrađeni od otporne plastike koja se lako čisti. Otvori na sjedištu i naslonu povećavaju protok zraka u vrućim danima, a također omogućuju protok vode u slučaju kiše. Zahvaljujući svojoj maloj težini, stolica se vrlo lako premješta i slaže po potrebi.

Popust

Karakteristike ovoga paketa