• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 1 godina garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promjeni)
Ukupno
Cijena/kom
Količina
Proizvod
Vaša košara je prazna
Cijena bez PDV-a:
0,00 KM
Završite narudžbu
Promjeni

Kupovina AJ proizvoda

Kada naručujete iz kataloga AJ zasigurno ćete dobiti kvalitetne proizvode. Sigurnost kupovine i kvalitet ključne su riječi za AJ proizvode.Također nudimo i najmanje jedanu godinu garancije na sve naše proizvode.

 

Garancija proizvoda

Svi proizvodi u ovom katalogu imaju jednu godinu garancije uz normalnu upotrebu. Veći garantni rok za određeni proizvod jasno je naveden u katalogu. Tokom garantnog  roka, zadržavamo pravo poslati rezervne dijelove besplatno.

 

Uslovi prodaje

Rok isporuke za sve proizvode je od 14-35 dana od pismeno ispostavljene narudžbe i ispunjenih uslova iz predračuna. Sve cijene su obračunate u KM i bez PDV-a.

 

Uslovi plaćanja

Narudžbe do vrijednosti od 500,00 KM plaćaju se po predračunu u cijelosti, a narudžbe iznad te vrijednosti plaćaju se 20% po predračunu, a ostatak od 80% prije isporuke robe, a po dolasku robe u naše skladište, ako drugačije nije navedeno.

 

Transport

Transport od Sarajeva do kupca vrši se po dogovoru, odnosno robu možete preuzeti sami ili organizujemo transport putem brze pošte.

Roba ostaje naše vlasništvo dok se račun ne plati u potpunosti. Zakonom propisana zatezna kamata obračunava se u slučaju kašnjenja plaćanja. Za sve eventualne sporove nadležan je sud u Sarajevu.

 

Reklamacije

Moguće reklamacije treba prijaviti u roku od 8 dana po prijemu robe. Reklamacije moraju biti obavljene komisijski sa zapisnikom i slikama.