• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 1 godina garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promjeni)
Ukupno
Cijena/kom
Količina
Proizvod
Vaša košara je prazna
Cijena bez PDV-a:
0,00 KM
Završite narudžbu
Promjeni

Stol MODULUS SMART, 1200x800 mm, crna, bijela

Art.br. PN13851
Dužina:
Izabrati Dužina!
Napravite selekciju
1200 mm
1400 mm
1600 mm
1800 mm
Boja površine ploče:
Izabrati Boja površine ploče!
Napravite selekciju
Bijela
Breza
Crna
Hrast
Specifikacija materijala:
Izabrati Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Kronospan - 8100 SM Pearl white
Kronospan - 8431 SU Nagano oak
Kronospan - 9420 BS Polar birch
Kronospan - U 0190 BS Black
Od
1.639,00 KM
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Brza montaža
  • Osobni podsjetnik
  • Osobna statistika dnevno
Pametan i kvalitetan električni stol podesiv po visini koji se spaja na vaše računalo da vas podsjeti kada treba stajati ili sjediti dok radite. Modulus Smart je robusni stol sa čvrstom pločom od laminata, T-postoljem i zaštitom od samospuštanja.
To je AJ proizvod
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci/pribor
  • Placanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
S električnim stojećim stolom iz serije Modulus Smart možete brzo i lako mijenjati svoj položaj tokom dana. Mijenjanje položaja vrlo je učinkovit način za povećanjem raspoloženja i izbjegavanja naprezanja. Naše tijelo je građeno za kretanje te izmjenu položaja između stajanja i sjedenja. Stol za sjedenje povezan je s računalom i podsjeća vas kada je vrijeme da stojite ili sjedite na poslu. Postavite svoja vremena i podesite postavke prema tome koliko često želite mijenjati svoj položaj. Modulus Smart može se povezati s bilo kojim korisnikom stola, što osigurava fleksibilnu radnu stanicu u uredu u kojem brojni ljudi koriste isti stol. Okvir ima ekstremno veliku radnu dužinu (razlika između najnižeg i najvišeg položaja), što radno mjesto čini vrlo prilagodljivim. Također možete izdvojiti statistiku koliko ste mijenjali položaj tijekom radnog dana. Ove statistike omogućuju vam da vidite svoje ponašanje tijekom vremena, tako da možete promijeniti svoje postavke u skladu s vašim željama za promjenom držanja za optimalno blagostanje. Postolje stola T oblika je izuzetno čvrsto. Nema poprečnu gredu, što pruža maksimalan prostor za noge ispod radne ploče. Zaštitini mehanizam detektira zapreke kada se stol spušta ili podiže te brzo reagira kako bi zaustavio daljnje pomicanje okvira. Na taj ćete način spriječiti ozljede zbog nezgode i osigurati dulji vijek trajanja vašeg stola i druge uredske opreme. Ploča stola je izdržljiva te je prekrivena pločom od laminata koji se lako održava. To je izvrstan materijal za moderan ured s visokim zahtjevima za izdržljivost. Odaberite između nekoliko različitih boja radne površine kako biste uskladili sa ostalim namještajem. Stol možete nadopuniti pločom s integriranim kabelskim kanalom za skriveno skladištenje, na primjer kablova i električnih utičnica. Kako bismo olakšali vama kao kupcu, okvir je spreman za brzu montažu, što znači da uštedite na remenu prilikom ugradnje stola.
Specifikacija proizvoda
Dužina: 1200 mm , 1400 mm , 1600 mm , 1800 mm
Širina: 800 mm
Debljina površine ploče: 25 mm
Minimalna visina: 640 mm
Maksimalna visina: 1290 mm
Površina ploče: Pravokutna
Postolje: Električno podesivo
Boja površine ploče: Bijela , Breza , Crna , Hrast
Materijal površine ploče: Laminat
Specifikacija materijala: Kronospan - 8100 SM Pearl white , Kronospan - 8431 SU Nagano oak , Kronospan - 9420 BS Polar birch , Kronospan - U 0190 BS Black
Boja postolja: Crna
Broj za boju postolja: RAL 9005
Materijal postolja: Čelik
Podizanje po pritisku: 650 mm
Brzina podizanja: 40 mm/sek
Broj motora: 2
Težina: 49,1 kg , 49,3 kg , 49,5 kg , 52 kg , 55 kg , 57 kg
Montaža: Dolazi nesastavljeno
Garancija: 7 god
Prikaži sve