• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 1 godina garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promjeni)
Ukupno
Cijena/kom
Količina
Proizvod
Vaša košara je prazna
Cijena bez PDV-a:
0,00 KM
Završite narudžbu
Promjeni

Art.br. PN14322
Boja površine ploče:
Izabrati Boja površine ploče!
Napravite selekciju
Bijela
Crna
Glina sivo
Specifikacija materijala:
Izabrati Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Kronospan - 4771 antifingerprint white
Kronospan - K096 SU clay grey
Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
0,00 KM
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Za manje prostore
  • Električno podešavanje visine
  • Ekskluzivni materijali
Praktičan kutni stol za manja radna mjesta ili kućne urede. Stol je podesiv po visini, ima zakošene kutove za ugodan i moderan izgled. Stol s izvrsnom ergonomijom u malom pakiranju!
To je AJ proizvod
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci/pribor
  • Placanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
Kutni stol je modernog dizajna, ujedno zadovoljava zahtjeve izdržljivosti i funkcionalnosti. Stol se može podizati i spuštati, što je sjajno s gledišta ergonomije. Postolje omogućuje da birate želite li raditi stojeći ili sjedeći na isti način kao i kod radnog stola podesivog po visini u punoj veličini. Lako se može programirati za rad u sjedećoj i stajaćoj visini prema vašim potrebama, tako da stol možete vratiti na idealnu radnu visinu svaki put kada ga koristite. Promjena radnog položaja jednostavan je, ali vrlo učinkovit način poboljšanja cirkulacije i izbjegavanja ozljeda od naprezanja. Stol savršeno pristaje u kut sobe. U uredskom okruženju nekoliko stolova se može smjestiti zajedno tako da podsjećaju na djetelinu s četiri lista. Ako ih koristite u kombinaciji više stolova možda bi bilo praktično dodati stolne pregrade kako bi odvojili radna mjesta i smanjili razinu buke. Blago zakošeni kutovi daju radnom stolu ugodan i moderan izgled. Stol je izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ima radnu ploču od šperploče s površinom od prešanog laminata koja je vrlo izdržljiva i lako se održava. Crno-bijela ploča stola ima zaštitni premaz koji smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlje na stolu. Asortiman namještaja NOVUS je prilagođen profesionalnom radu u kućnom okruženju i za manja radna mjesta. Namještaj ima kompaktnije dimenzije, dobro promišljen dizajn i neutralne nijanse boja. Svaki komad namještaja je dio cjelovitog rješenja što znači da ih je lako uskladiti, ne samo međusobno već i s ostalim komponentama dizajna. Namještaj je osmislio dizajnerski tim u AJ gdje se i proizvodi - naš je cilj da i mali uredi budu opremljeni funkcionalnim i modernim namještajem.
Specifikacija proizvoda
Dužina: 1200 mm
Širina: 750 mm
Debljina površine ploče: 19 mm
Minimalna visina: 725 mm
Maksimalna visina: 1195 mm
Površina ploče: Pravokutna
Postolje: Električno podesivo
Boja površine ploče: Bijela , Crna , Glina sivo
Materijal površine ploče: Laminat
Specifikacija materijala: Kronospan - 4771 antifingerprint white , Kronospan - K096 SU clay grey , Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Boja postolja: Bijela
Broj za boju postolja: RAL 9003
Materijal postolja: Čelik
Nosivost: 60 kg
Podizanje po pritisku: 470 mm
Brzina podizanja: 40 mm/sek
Broj motora: 1
Težina: 30,3 kg
Montaža: Dolazi nesastavljeno
Garancija: 7 god
Prikaži sve