Paket
Novi

Möbelgrupp AUDREY + JOY

1 bord, mörkgrå och 6 ljusgrå stolar

Art. br.: 103753
  • Ekskluzivni konferencijski komplet
  • Ploča stola od linoleuma koji smanjuje buku
  • Lako postavljanje i udobne stolice
8.122,00 KM
bez PDV

Informacije o proizvodu

Komplet namještaja koji se sastoji od konferencijskog stola T-postolja i tapeciranih stolica modernog dizajna. Stol ima zvučno izoliranu ploču od linoleuma i zaobljene kuteve i rubove.
Ovaj ekskluzivni komplet namještaja se sastoji od konferencijskog stola s T-postoljem i zvučno izoliranom pločom od linoleuma, te modernih stolica presvučenih izdržljivom tkaninom - savršena kombinacija za elegantne konferencijske prostorije i moderne urede.

Svojstvo upijanja buke na ploči stola čini ga idealnim za prostorije u kojima se okuplja više osoba. Tako se olakšava koncentracija jer nepotrebna buka ometa i iscrpljuje. Linoleum je prirodan i ekološki prihvatljiv materijal. Ima antistatička svojstva, što sprječava da se prašina, prljavština i otisci prstiju zalijepe na površinu. Olakšava čišćenje - lako ga možete obrisati suhom ili vlažnom krpom.

Konferencijski stol ima lagano zaobljene kutove za veću udobnost prilikom sjedenja. Postolje je kompaktno i ne zauzima previše prostora, tako da ima više mjesta za vaša stopala i noge stolica.

Praktičan dizajn, zaobljeni rubovi i prilagodljive konture stolica čine ih prikladnima za većinu prostora. Izvrstan je izbor za moderan ured, a udobne stolice čine ga idealnim za čekaonice i sobe za sastanke. Stolice imaju ravne noge i presvučene su izdržljivom poliesterskom tkaninom koja se može dezinficirati etanolom (70-85%) kako bi se uništile bakterije, virusi i sl.

Popust