• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 1 godina garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promjeni)
Ukupno
Cijena/kom
Količina
Proizvod
Vaša košara je prazna
Cijena bez PDV-a:
0,00 KM
Završite narudžbu
Promjeni

O AJ proizvodima

O našem poslovanju

Strategija koncerna AJ ostaje ista od svog osnivanja 1975 do danas: biti vodeća tvrtka u kataloškoj prodaji opreme za urede, skladišta i industriju.
two images

AJ proizvodi u Evropi

U Evropi je 26 AJ poslovnica u 19 država. Nastojimo da budu konkurentni fokusirajući se na zadovoljne i srećne korisnike, kvalitetne proizvode, konkurentne cijene, odličan korisnički servis, brze isporuke iz naših fabrika.

AJ proizvodi u Bosni i Hercegovini

Prim Invest d.o.o. već 6 godina posluje na tržištu BiH prodavajući visokokvalitetne proizvode za urede, konferencijske dvorane, restorane, skladišta i industriju.

AJ proizvodnja

manfact-image.pngMnogi od metalnih proizvoda u našem asortimanu se proizvode u našoj modernoj fabrici u Slovačkoj.
Kako bi obezbjedili da možemo blagovremeno da isporučujemo našim kupacima visoko kvalitetne proizvode po pravoj cijeni proizvodimo oko 40% našeg asortimana u sopstvenim fabrikama. Mnogi od metalnih proizvoda u našem asortimanu se proizvode u našoj modernoj fabrici u Slovačkoj. Naša druga fabrika u Poljskoj proizvodi mnoge od proizvoda na bazi drveta koje možete naći u našem asortimanu. Nastojimo na tome da proizvodimo kvalitetne proizvode a pritom naše poslovanje izvodimo na ekološki odgovoran način u skladu sa aktuelnim propisima. Nastojimo da obavljamo naš posao na način koji minimizira upotrebu supstanci koje nisu dio prirodnog ciklusa.

Certificiranje po ISO standardu

Zadovoljstvo nam je napisati da je naš matični koncern AJ Produkter AB certifikovan po ISO standardu. Veliki broj proizvoda, koje vam u našim katalozima i putem sajta nudimo, dolazi iz našeg matičnog AJ koncerna.

 

AJ Produkter AB ima odličan kvalitet i ispunjava uslove za certifikaciju po normi SS-EN ISO 9001:2008 za slijedeće oblasti: Kupovina, lagerovanje i prodaja proizvoda i pribora za poslovne prostore, skladišta i transport.
Kliknite ovdje ukoliko želite da savnate više o certifikatu ISO 9001
Kliknite ovdje ukoliko želite da savnate više o certifikatu ISO 9001

 

Ekološki i energetski menadžment kompanije AJ Produkter AB ispunjava norme i uslove za certifikaciju po SS-EN ISO 14001:2004 za slijedeće oblasti: Kupovina, lagerovanje i prodaja proizvoda i pribora za poslovne prostore, skladišta i transport
Kliknite ovdje ukoliko želite da savnate više o certifikatu ISO 14001
Kliknite ovdje ukoliko želite da savnate više o certifikatu ISO 14001