• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 1 godina garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promjeni)
Ukupno
Cijena/kom
Količina
Proizvod
Vaša košara je prazna
Cijena bez PDV-a:
0,00 KM
Završite narudžbu
Promjeni

Art.br. PN14320
Boja površine ploče:
Izabrati Boja površine ploče!
Napravite selekciju
Bijela
Crna
Glina sivo
Specifikacija materijala:
Izabrati Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Kronospan - 4771 antifingerprint white
Kronospan - K096 SU clay grey
Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
0,00 KM
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Za manje prostore
  • Električno podešavanje visine
  • Ekskluzivni materijali
Praktičan stol za manja radna mjesta ili kućne urede. Stol je podesiv po visini, ima zaštitni mehanizam od nekontroliranog spuštanja. Ima zakošene kuteve za moderan dojam. Stol s izvrsnom ergonomijom u malom pakiranju!
To je AJ proizvod
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci/pribor
  • Placanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
Ovaj stol s podesivom visinom je modernog dizajna, ujedno zadovoljava zahtjeve izdržljivosti i funkcionalnosti. Stol je nešto manji od uobičajnih stolova što olakšava postavljanje stola u kućni ured ili na manje radno mjesto. Stol se može podizati i spuštati što je sjajno s gledišta ergonomije i omogućuje kombiniranje između sjedenja i stajanja tijekom dana. Lako se može programirati za rad u sjedećoj i stajaćoj visini prema vašim potrebama, tako da stol možete vratiti na idealnu radnu visinu svaki put kada ga koristite. Blago zakošeni kutovi daju radnom stolu ugodan i moderan izgled. Stol podesiv po visini ima zaštitni mehanizam koji prepoznaje prepreke pri spuštanju ili podizanju stola i odmah zaustavlja pomicanje postolja. Tako se produžuje vijek trajanja radnog stola i ostale uredske opreme. Ispod stola nema prečke kako bi dobili maksimalan prostor za noge. Stol je izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ima radnu površinu od šperploče s površinom od prešanog laminata koja je vrlo izdržljiva i lako se održava. Crno-bijela ploča stola ima zaštitni premaz koji smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlje na stolu. Asortiman namještaja NOVUS je prilagođen profesionalnom radu u kućnom okruženju i za manja radna mjesta. Namještaj ima kompaktnije dimenzije, dobro promišljen dizajn i neutralne nijanse boja. Svaki komad namještaja je dio cjelovitog rješenja što znači da ih je lako uskladiti, ne samo međusobno već i s ostalim komponentama dizajna. Namještaj je osmislio dizajnerski tim u AJ gdje se i proizvodi - naš je cilj da i mali uredi budu opremljeni funkcionalnim i modernim namještajem.
Specifikacija proizvoda
Dužina: 1200 mm
Širina: 600 mm
Debljina površine ploče: 19 mm
Minimalna visina: 705 mm
Maksimalna visina: 1175 mm
Površina ploče: Pravokutna
Postolje: Električno podesivo
Boja površine ploče: Bijela , Crna , Glina sivo
Materijal površine ploče: Laminat
Specifikacija materijala: Kronospan - 4771 antifingerprint white , Kronospan - K096 SU clay grey , Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Boja postolja: Bijela
Broj za boju postolja: RAL 9003
Materijal postolja: Čelik
Nosivost: 80 kg
Podizanje po pritisku: 470 mm
Brzina podizanja: 30 mm/sek
Broj motora: 2
Težina: 30,5 kg
Montaža: Dolazi nesastavljeno
Garancija: 7 god
Prikaži sve